POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

 

GIROMÈDIC, SL (en endavant “GIROMÈDIC”) l'informa de la seva política sobre protecció de dades de caràcter personal.

GIROMÈDIC es reserva el dret a modificar-la, informant-lo prèviament dels canvis que s'hi produeixin, mitjançant aquest avís.


Vostè facilita voluntàriament les seves dades personals, mitjançant qualsevol formulari d'aquest lloc web o en un missatge de correu electrònic, i acceptant-ne l'enviament, autoritza expressament GIROMÈDIC perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat les dades remeses.

La finalitat de la recollida i el tractament de les dades personals que ens faciliti és poder contactar amb vostè per gestionar la seva demanda, donar-hi resposta i informar-li sobre els serveis que ofereix aquesta entitat, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot el correu electrònic i sms.
 
GIROMÈDIC ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que ens faciliti, ateses les limitacions que presenta Internet. En particular, GIROMÈDIC garanteix l'aplicació de les mesures de seguretat recollides en el RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i, si escau, la normativa vigent i d'aplicació a cada moment.

GIROMÈDIC manifesta el seu compromís de confidencialitat envers el tractament de les seves dades personals.

En tot moment vostè té dret a accedir a la informació que li afecta, rectificar-la si és errònia, cancel•lar-la o oposar-se al fet que sigui tractada, dirigint-se per correu electrònic a l'adreça This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o per escrit a GIROMÈDIC, C. Juli Garreta, 12, 17002 Girona.GIROMÈDIC utilitza cookies pròpies, per obtenir més informació sobre les cookies que es fan servir faci clic aquí.


Aquesta política de privacitat només és aplicable al lloc web de GIROMÈDIC, per la qual cosa no es garanteix en els accessos a través d'enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d'aquest lloc amb altres webs.

giromedic

C/ Juli Garreta, 12, Baixos - Tel. 972 22 47 71 - 17002 GIRONA

© 2012Giromèdic. All Rights Reserved.

Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Més Informació Accepto